Fotograf Angelica Stenberg »

Om mig

Hej!
Kul att du har hittat hit. Angelica heter jag och arbetar som fotograf. Jag utgår från Piteå men besöker gärna andra delar av Sverige också.
Jag brinner för mitt arbete och älskar verkligen varje liten del av det. Jag brinner extra mycket för bröllop, gravid-, barn- och parfotografering.

Under fotograferingen är det viktigt för mig att ni har roligt, att vi har en roligt stund och tillsammans skapar något fint som ni kan ha kvar och hänga upp på era väggar hemma.
Ett lyckat fotoresultat är så mycket mer än bara en bra kamera och att behärska kameratekniken, de är viktigt att vi även får till kontakten mellan oss.

Det är många som inte trivs framför kameran eller tycker det är jobbigt, därför vill jag att fotograferingen mellan oss ska kännas bra och att ni nästan glömmer bort att ni står framför kameran.
Det är då de naturliga leendena och skratten kommer fram och det är just det vi vill fånga på bild.

Jag fotograferar i min Studio som finns i Munksund. I studion finns allt som ni kan tänkas behöva, olika bakgrunder man kan välja mellan samt massor av rekvisita.
Självklart går det även bra att vara ute om man vill det.

Fotograf: Sandra Viklund

Så vem är jag?
Jag är mamma till två underbara pojkar och så har jag en fantastisk sambo som också är värd att nämnas.
Jag hatar allt vad småkryp heter och skriker till då jag ser en myra, har lätt till skratt och är väldigt ödmjuk.
Mitt fotointresse har alltid funnits där men när jag fick min äldsta son så vaknade intresset till liv och tack vare det
och dom växande förfrågningarna som trillade in så ledde det till slut att jag 2015 startade mitt egna företag som fotograf.
Det är ett beslut som jag aldrig har ångrat.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar! Kontaktformulär hittar du i fliken längst upp.

Tillsammans skapar vi minnen för livet.